Z radością przedstawiamy nowy produkt z rodziny makaronów Fabijańscy. Do grona ekologicznych makaronów dołączył makaron grochowy w dwóch odsłonach: muszla Gnocci Sardi 250g Rustici oraz świderek Fusilli 250g. Jest to nowość na rynku makaronów ekologicznych, a jego zalety to między innymi:
- wysoka zawartość białka,
- wysoka zawartość błonnika,
- krótki czas gotowania – kilka minut, zamiast długiego namaczania i długiego gotowania grochu,
- łatwe trawienie w przeciwieństwie do potraw przygotowywanych bezpośrednio z grochu trawienie przebiega bez skutków ubocznych,
- wytwarzany jest jak inne makarony Fabijańscy, czyli przy użyciu matryc bez teflonu, na wodzie źródlanej,
- produkowany w sposób delikatny, dzięki czemu zachowuje wspaniały, subtelny smak,
- niska cena jak na makaron o takich cechach i właściwościach.
Polecamy i zapraszamy do wypróbowania: makaron grochowy muszla, makaron grochowy świderek.